Materiaal

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Met duurzame materialen bedoelen wij materialen die weinig tot geen milieubelastende stoffen bevatten en hergebruikt kunnen worden. Na het gebruik zullen deze materialen geen milieubelastende stoffen achterlaten.

Gereedschap

Het gereedschap zal door onze vakmannen zelf meegebracht worden, dit is inbegrepen in het uurtarief. Uitzonderingen hierop zijn:

  • Alle gereedschappen die met elektriciteit werken en niet in de box gedragen kunnen worden.
  • Alle producten die in één keer op kunnen gaan zoals: schuurpapier, sleuventrekkers, ontvochtigers, steigers etc.

Bovengenoemde materialen zijn niet inbegrepen in de kosten.  De huurkosten zijn in dit geval voor de klant zelf.

Voegrenovatie:

Wanneer het voegwerk verweerd raakt, is het tijd voor een voegrenovatie. Verweerd voegwerk is meestal goed te zien bij oudere gevels. Voor een voegrenovatie hakken of slijpen wij de bestaande voegen uit de gevel. Daarna wordt deze opnieuw ingevoegd met de kleur voeg van uw keuze. Een voegrenovatie wordt meestal samen met een scheurherstel uitgevoerd. Na de renovatie zal uw gevel dus technisch weer in orde zijn. Om ervoor te zorgen dat de gevel langer in een goede staat blijft, raden wij u aan om na de renovatie ook een gevelimpregnatie te laten uitvoeren.

Gevelreiniging:

Met gevelrenovatie wordt in het algemeen het reinigen van de gevel bedoeld. Voor het reinigen van de gevel bestaan drie methoden:

  • Zandstralen
  • Stoom cleanen
  • Chemisch reinigen (omdat Bruinwood een duurzaam bedrijf is, is deze behandeling onze laatste  optie)

Welke methode voor het reinigen van uw gevel het beste gebruikt kan worden, hangt af van de ondergrond en de mate van vervuiling. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Gevelimpregnatie

Gevelimpregnatie is een methode om uw gevel voor lange termijn te beschermen tegen vervuiling en doorslaand vocht. Deze behandeling wordt aan het eind van de gevelrenovatie uitgevoerd. Tijdens deze behandeling strijken wij een vloeistof egaal over de gevel. Als dit materiaal is opgedroogd dan is de gevel waterafstotend, maar nog wel ademend.

Project Management

Naast de genoemde diensten en service verleent Bruinwood ook de dienst projectmanagement. Projectmanagement is een continue dienst, voor de gehele looptijd van een project. Het bevat onder andere engineering controle op het verloop van de werkzaamheden, zorgen voor alle inkopen die er gedaan moeten worden, maar ook regelmatige inspecties en werkoverleg met de voorman.

Het vervolgtraject

Spreekt onze manier van werken u aan? Vul dan het aanvraagformulier op de site in.

Op het aanvraagformulier vragen wij uiteraard naar uw contactgegevens. Ook stellen wij een aantal specifieke vragen die te maken hebben met de ruimte die gerenoveerd of verbouwd moet worden.

Op basis van deze informatie nemen wij contact met u op voor een bezichtiging van de ruimte. Tijdens de bezichtiging maken we een inschatting van het aantal dagen of weken dat de opdracht in beslag zal nemen. Daarvoor lopen we gezamenlijk door het pand/de ruimte en schatten we elke afzonderlijke klus in. Tevens wordt dan afgesproken wanneer gestart kan worden en hoe snel het werk afgerond moet zijn.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *